Over mij

Mijn naam is Sofie. Een veel voorkomende naam, vroeger in de klas had ik soms twee naamgenootjes maar ook nu in blogland is de naam niet onbekend. Dat maakte het verzinnen van een originele blogtitel niet gemakkelijk. Hierover binnenkort meer.

Ik ben getrouwd met Thijs en samen hebben we twee zoontje: Joris (2013), een drukke maar ook grappige kleuter en Arne (2015), een vrolijke peuter met een eigen willetje. We hebben een paar duizend bijtjes als huisdier en ook één kip.

Van nature ben ik introvert en denk ik vaak na. Over mijzelf, mijn rol als mama en hoe we als gezin duurzaam kunnen leven. Toch ben ik ook een durver. Ik wil zoveel doen en liefst meteen, daarom trouwde ik jong en ben ik een jonge mama. Ondertussen kochten en verbouwden we ook een huis en ben ik bezig een doctoraat af te ronden. Aan motivatie en projecten geen gebrek dus. Toch probeer ik ook af en toe te ontspannen tussendoor. Ik hou van een tas warme thee met een stukje chocolade erbij, een goed boek, fietsen en yoga.

Met deze blog wil ik mijn ideeën en keuzes delen. Graag lees ik ook hoe jullie erover denken.

dsc00394

Follow my blog with Bloglovin

Advertenties